Τρόποι Αποστολής

Για παραγγελίες άνω των 150 €, ΔΩΡΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.


Τα δωρεάν μεταφορικά και οποιαδήποτε προσφορά σχετική με τα μεταφορικά ισχύει μόνο για αποστολές εντός Ελλάδας και εφόσον ο προορισμός δεν έχει χαρακτηριστεί δυσπρόσιτος από την ACS courier. Όλες οι αποστολές του εξωτερικού χρεώνονται πάντα με μεταφορικά

Τα προϊόντα μας έρχονται κοντά σας με τους ακόλουθους τρόπους

α. Με εταιρία ταχυμεταφοράς (courier) ACS ή Γενική ταχυδρομική. Η Παράδοση γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία αποστολής.

β. Με μεταφορική εταιρία. Μπορεί να γίνει, αν ο όγκος ή το βάρος των προϊόντων που θα παραγγείλετε είναι πολύ μεγάλο. Η πληρωμή σε αυτή την περίπτωση δεν μπορεί να γίνει με την μέθοδο της αντικαταβολής.

γ. Με μεταφορικά μέσα της εταιρίας μας. Αφορά αποκλειστικά την περιοχή της Θεσσαλονίκης και κατά περίπτωση. Παράδοση συνήθως σε 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες.

δ. Παραλαβή από τον πελάτη. Μπορείτε να έρθετε και να παραλάβετε τα προϊόντα σας απο την αποθήκη μας στην Κάτω Τούμπα, Ρόδου 14, αφού προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν χρεώνονται έξοδα αποστολής.

Τα έξοδα για την μεταφορά για οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας είναι :

Απλή Αποστολή με Courier, για δέματα έως 2 κιλά 3.7 €, για το βάρος πέρα των 2 κιλών, 1€/κιλό 
Αντικαταβολή : +3 €

Τα προϊόντα συσκευάζονται και αποστέλλονται σε 1-2 ημέρες από την παραγγελία σας με την προϋπόθεση ότι είναι άμεσα διαθέσιμα. Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο σας ενημερώνουμε για την πιθανή ημερομηνία αποστολής.

*Όλες οι αναγραφόμενες τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.